Ervaringen

Edufly’s ebook begeleidt je stap voor stap bij het opzetten van een webshop. Het is een inspirerende gids die duidelijk uitlegt hoe je online geld kunt verdienen.

Emma de Vries

Het traject van Edufly is een meesterwerk. Het leert je niet alleen de basis, maar geeft ook diepgaande inzichten over het runnen van een succesvolle webshop.

Sanne Hartvelt

De 5 simpele stappen in het ebook zijn buitengewoon praktisch. Ze maken het opzetten van een webshop haalbaar voor iedereen, zelfs voor beginners.

Nicholas Aboagye

Als een beginner in e-commerce voelde ik me vaak overweldigd, maar Edufly maakte het proces toegankelijk en begrijpelijk. Geweldige ondersteuning voor nieuwe ondernemers!

Jeremy Djirlauw

Het traject biedt een alomvattende gids voor het opstarten van een webshop. Ik waardeerde de duidelijke uitleg en praktische voorbeelden.

Daan Jansen

Het ebook van Edufly biedt geweldige inzichten in online geld verdienen. Een must-read voor iedereen die serieus is over e-commerce.

Jesse Koomen

Het traject van Edufly is betrouwbaar en effectief. Het heeft me geholpen mijn eigen webshop op te zetten en mijn eerste stappen te zetten in de online zakelijke wereld.

Thijs Molenaar

Het ebook is zeer gebruiksvriendelijk. Zelfs als je geen technische achtergrond hebt, zul je merken dat het opzetten van een webshop een haalbaar doel is.

Elmar Postema

Wat ik het meest waardeerde aan Edufly’s traject was de praktijkgerichte aanpak. Het is niet alleen theorie; je past de kennis meteen toe.

Isa van den Berg

Het traject is niet alleen leerzaam, maar ook motiverend. Het heeft me het vertrouwen gegeven dat ik nodig had om mijn eigen webshop te starten.

Shirley den Boer

De ondersteuning van Edufly is geweldig. Als ik vastliep, kreeg ik snel en nuttig advies om mijn problemen op te lossen.

Luca Visser

Na het volgen van het traject en het implementeren van de stappen, begon ik snel concrete resultaten te zien. Een geweldige investering in mijn toekomst.

David Saffrie